Adina Nyström

2010-07-29
20:53:26

How Cute

Kolla vad jag fick besök av imorse! En niomånaders flicka som hette Hanna, ett riktigt litet charmtroll. Nu sitter jag hos min kusin, imorgon ska jag med på hopptävling så det blir ingen bra uppdatering imorgon heller. Men ni får njuta av vädret som jag hört skulle bli bra imorgon!

2010-07-28
22:31:34

Let Me Entertain You

Släkten var det som stod på listan ikväll. Mina fyra yngsta kusiner var här och kvällen bestod av bad, lek och mycket god mat! Vattnet var varmt men trots det så badade jag endast en gång, de ynre badade fler och jag fick vara badvakt och fotograf. Imorgon kommer Ellinor hit och vi ska bada och mysa hela dagen, det ska bli riktigt kul! Jag längtar!


2010-07-28
16:36:00

Heart Of Glass

Har precis kommit hem från stallet, har varit och vandrat runt hos Funi i hagen i sammanlagt säkert 1½ timma idag. Mycket mys, smorde in med hästsalva, massa flugor var det där men som försvann, om så bara för några timmar efter salvan. Tog även en promenad till Linda och Tomas och pratade en stund då jag ändå inte hade någonting att göra. Trevligt!


2010-07-28
00:50:19

Sing With Me

Ikväll har jag suttit med en gitarr och sjungit med far min, sedan har vi varit på Spotify-Safari, vi har nämligen kollat runt på spotify för att leta coola och härliga låtar, bland annat Behind Blue Eyes och Thorn In My Side. Men nu tycker jag att det börjar vankas nattetid så jag ska dra mig mot sängen. Men innan ni går tycker jag att ni ska följa mig med bloglovin! Tryck bara på plustecknet. bloglovin


2010-07-26
22:09:44

Anna-Banana

Denna dags agenda bestod mest av film, promenader och glass. Jag och Anna har sett Säg Inte Till Mamma Att Barnvakten Har Dött, Air-Bud och Lilla Jönssonligan och Cornflaces Cupen. Skratt, tårar och aggresioner har uppstått, men i det stora hela har det varit en mysig dag då vädret inte varit det bästa. Varmt men inte sol och vattnet var kallt. Ursh.. Bild på söta Anna här ovan! :)


2010-07-25
15:04:31

Sickness

Det blev inget jobb för mig idag, vaknade av illamående och maten vägrade stanna i magen så jag fick helt enkelt vänta ut den. Nu har jag ätit frukost för ungefär tre timmar sedan och det känns bra. Snart åker vi ut till stugan,  Anna ska följa med så vi får väl se vad vi hittar på.

Idag har det regnat hela dagen så jag har suttit och redigerat lite bilder från midsommar som Annika var intresserad av. Måste hinna dit och fotografera mera någon dag.. Vilken av bilderna ovan gillar ni mest? Färg, 70% svartvitt eller svartvitt?


2010-07-23
23:29:58

Seaside

Idag gick jag till faster Lisen efter jobbet och drack isvatten och spelade Uno. Vi pratade och hade det trevligt, ända tills far min kom och hämtade mig så vi skulle åka motorcykel till stugan. Väl i stugan fick vi besök av Micke och Maria. Vi har ätit gott och nyligen var mamma ner och försökte fiska. Hennes perfekta maskpåträdning ser ni på bilderna nedan.. Hon hade satt fast masken en gång så den hängde och dinglade. HAHAH söt hon är.


2010-07-22
23:23:09

Awesome

Imorgon blir det lunch på Exotic med min jobbgrupp, sista dagen med dem imorgon. Men då ska ju jag jobba i helgen på ett café. Kameran följer dock inte med då vi ska göra annat än äta och leka, vi ska jobba i 1 timme i rabatterna, tyvärr. Med dessa ord drar jag mig mot sängen så jag orkar vara social med resten.

2010-07-22
18:33:29

Belief

Var hos Funi idag, han mår fint på grönbete dygnet runt och börjar faktiskt bli lite rundare runt magen åtminstone. När jag gick mot hagen och ropade så åkte öronen framåt och han började gå mot hagöppningen, då blev mitt hjärta varmt av kärlek. Pigg och glad var han och har helt klart fått tillbaka mycket energi! Han ska gå på pencillin i 10 dagar nu och sen kanske vi kan börja rida. Längtar!

2010-07-22
14:15:18

Say It Right


Du har alltid varit lite överviktig, det var vad min sjuksköterska sa när jag gick i sexan och hade denna kontroll där man mätte sig, vägde sig och fick stelkrampssprutan. Jag vägde 60 kilo och var 162 cm lång. Jag kan erkänna att jag var lite småmullig men långt ifrån tjock. Jag blev väldigt chockad själv och var sugen på att klappa till henne i ansiktet men istället så nickade jag bara och sa inte så många glada och uppmuntrande ord till henne under resten av mina 4 år på skolan.
Detta är en vanlig orsak till att många tjejer får anorexi. Som tur var så var inte jag så brydd om min kroppsvikt. Ja, jag hade alltid tyckt att jag var tjock jämfört med alla andra, jag ljög över min vikt som liten då mina kompisar sa att de vägde 32 och jag själv vägde 45, då brukade jag säga att jag vägde 38. Men jag gick aldrig så långt att jag började banta, så mycket vett hade jag vid min unga ålder.

För en vecka sedan sa min handledare att han trodde jag vägde 70 kilo. Han sa det inte rätt ut men han sa att han inte hade 70 kilo i armarna efter att jag hade instruerat i hur man skulle få spaden längre ner i jorden genom att hoppa på den med hela sin vikt. Då tänkte jag genast tillbaka på händelsen i sexan, och blev väldigt sugen på att knäa honom. Men vände på klacken och gick därifrån för att jobba någon annan stans istället.
Jag förstår seriöst inte hur människor kan säga sådant! Om man ska gissa en vikt på en tjej i tonåren ska man inte försöka lägga på 15 kilo. Tänk om jag hade tyckt att jag var överviktig och haft väldigt dålig självkänsla? Då hade nog mitt vardagliga kostintag förändrats under veckan som gått, och inte till det bättre. Denna text skriver jag mest till er för att ni ska tänka på vad ni säger till varandra. Någonting som man hör vardagligen som en lögn, blir tillslut en sanning i dennes hjärna.


2010-07-20
12:35:49

Hit The Road Jack

Nu har jag jobbat färdigt i rabatterna! Så nu hoppar jag på min puch och kör till träsket där jag ska böja i Gabriel och träna vänstergalopp, skönt att komma ut i tid, fick nämligen sluta till lunch då jag ska vara med på avslutningen på fredag så då blir jag inte ledig. Får se om jag får med mig kameran på något vis, känner inte för att köra moppe med den nämligen. Men nu drar jag på mig hjälmen! Vi ses


2010-07-19
21:30:16

En Lång Nattsömn


Förstår någon mer än jag susningen med att gå och sova halv tio? Det är faktiskt underbart skönt!


2010-07-19
19:55:36

Caféjobb

Imorgon jobbar jag min sista dag i rabatter för detta år. Jag och Sambi var och jobbade i ett café för ungefär en vecka sen nu, minns ni? Nu är det så att vi ska jobba till helgen också och därför får vi vara lediga ons, tors och fredag. Dock ska jag komma och vara med på avslutningen på fredag hade jag tänkt, vi ska äta och spela kubb och ha allmänt trevligt bara, vilket jag ser fram emot. Så imorgon far jag ut till Gabriel och sen åker jag till stugan för att bara ta det lugnt och slappa lite, förhoppningsvis kommer det vara sol ute så man kan förbruna ryggen lite så den blir lite i samma klass som mina armar, dock ser det inte sådär jättepositivt ut faktiskt. Regn torsdag och halvdant tisdag och onsdag, men vi får se!


2010-07-19
19:41:32

Leka Kurragömma

Vet ni vad jag faktiskt har lyckats med idag? Jag har nämligen tappat bort min korthållare som innehöll körkort, id handling, busskort, betalkort mf. Jag sprang runt och hade gråten i halsen i hela lägenheten, kollade igenom alla jackfickor, väskor som jag använt och byxfickor. Ingen lycka någonstans. Frågade flera om de sett den men ingen lycka där heller. Till slut så kollade jag i en av väskorna igen, och tror ni inte den var där? Jag måste vara sämst på planeten på att leta då jag redan letat där, säkert 4 gånger. Men nu har jag i alla fall hittat den så nu kan jag med gott samvete äta en omelett.


2010-07-18
22:49:52

Holiday

Bilden är från dagens promenad i Bälinge, flisan gillar att klättra. Hon gillar också att gå med sockar utomhus, precis som jag gillar att gå barfota. Flisan är söt och jag ska gå, hejdå


2010-07-18
22:36:13

Hallon- och Jordgubbspaj

Idag var jag och Felicia i Alviksträsk och böjde och ställde i Gabriel, det gick jättebra! Sedan for vi till mormor och morfar och gjorde hallon och jordgubbspaj! Mums


2010-07-17
16:07:36

All Night Long

Gårdagen spenderades med Flisan, Charles, Arne, Elli och Bää. Jag och Flisan hämtade pizza som vi tröck i oss innan våra gäster kom. Vi spelade Skip-bo, bluffpoker och hjärter sju. Mycket skratt och prat, väldigt trevligt!


2010-07-16
18:13:25

Something To Say

Jag har massor att säga till er! Men jag hinner inte nu då flisan snart kommer förbi och vi ska och äta pizza tillsammans och sedan kommer några till som vi ska mysa med så jag skriver sen, kanske imorgon!


2010-07-15
20:17:01

Vill du ha mer besök till bloggen?

En bra sida om du vill ha fler besökare till bloggen, när du blir medlem så får du 33 garanterade besök till din blogg. Sen måste du jobba ihop poäng för att få fler besök sen vilket jag kan tycka är relativt jobbigt men om inte annat så har du i alla fall 33 garanterade!
Dock medför detta ofta till att folk endast öppnar sidan för att själv få egna besökare sen, sällan de kommenterar eller liknande vilket är tråkigt. Men om vi börjar kommentera så kanske andra hänger på oss och kommenterar också? Det är ju kommentarer man vill ha!
Här finns två sidor med liknande funktion. Mer-Trafik och Bloggtrafik


2010-07-15
19:42:43

I'm No Superman(woman)


...Men jag kom faktiskt in på Friluftsgymnasiet! 320p hade jag och fick hem brevet i brevlådan igår! Happy!


2010-07-15
19:19:22

Jag vann inte

Tyvärr så vann inte jag i fototävlingen hos Missebonie.blogg.se, men jag är ändå nöjd med min insats i tävlingen och vill verkligen tacka er för era röster! Nu ska jag äta en hemmagjord hamburgare och sen sätta igång och städa lite på rummet tror jag. Här ovan har ni även mitt bidrag till tävlingen igen.

2010-07-15
18:54:34

Fel i Kommunikationsväg

Igår när jag och en blivande klasskompis till hösten och pratade katter och på något sätt kom vi in på hästar också, hon är tydligen en hemlig beundrare av islandshästar som är precis de som jag rider. Och då kommer hon med den briljanta frågan "Har du ridit ut i skogen någon gång?" Självklart så kunde jag inte hålla mig för skratt och gav henne jämförelserna som "Har du gått med din hund i skogen?" och vi båda två brast ut i skratt. Självklart så menade hon inte frågan så, det blev bara lite fel. Men jag vill ändå veta, ni som rider på ridskola, har egen häst, som ridit någon gång i livet eller ni som aldrig rider, vars vistas ni helst med en häst? I skogen, stallet, dressyrtävling, hopptävling, på banan bara tränandes eller vill du absolut inte träffa en häst?

Själv så är jag ingen tävlingsmänniska, jag jobbar gärna dressyr på banan för att få hästen så mjuk och behaglig som möjligt, och har absolut ingenting emot att rida ut i skogen och bara ta det lugnt! Hoppa är dock inte mitt område.


2010-07-14
22:51:31

Better Together

Efter dagens jobb som tyvärr bestod av att rensa rabatter så kom min favorit-Felicia på besök. Vi gjorde Raggmunkar tillsammans innan vi sen begav oss till hennes favorit hästar. Felicia fick själv inte rida då hon gjort illa handen men hon bad ändå mig att rida min favoritnordis Bulta, även om det gjorde ont i hennes själ att se mig rida iväg då hon inte får rida själv. Jag uppskattar verkligen att du lät mig göra det ändå! Tack!

Efter ridturen så begav vi oss hem till mig, vi kokade chokladsås och gjorde iordning en smarrig efterrätt som bestod av jordgubbar, Carte Dor muffin glass, hemmagjord chokladsås och maränger, mums! Jag lekte även paparazzi och fotograferade henne som den vanliga glada felicia med chokladsås runt munnen. Min flicka är så vacker! Enjoy peeepz!

2010-07-13
20:35:06

Make New Friends

Mötte en liten gullig pojke idag i stallet. Han hette Melwin och ville jättegärna hjälpa mig att borsta och mocka åt Funi. Han höll handen när vi gick tillbaka till huset och jag hade precis träffat honom, vilken söt pojke. Olivia blev nog lite avundsjuk då han höll mig i handen. Hon sprang nämligen och gav honom blommor hela tiden, så sött. Glöm inte att följa bloggen via Bloglovin, tryck på plustecknet här bredvid bloglovin


2010-07-13
20:31:28

No Suprises

I stallet så red både jag och Carin Gabriel, han är en liten stel figur som inte alls vill galoppera i vänster galopp, vilket vi jobbade med utan resultat i kanske 10 min.. Lite sur blev man då. Fotograferade även lite när Carin värmde upp honom i tölten, innan jag tog över med galoppen och trav, som inte gick så bra, haha! 


2010-07-13
15:45:54

New Directions


Funi leder flocken ner till sommarhagen, 2008

Morgonen gav mig en trevlig överraskning, tre stycken var sjuka som skulle jobba i Cafét på Gültza udden idag så jag blev första inhoppare. Dvs jag fick sitta inne och göra mackor och städa istället för att rensa rabatter i Luleå stad som jag gjort alla andra dagarna denna vecka. Mycket mycket trevligt! Jag och Samuel jobbade, pratade och skojjade hela dagen, det var trevlans! Men nu drar jag ut till träsket, Carin hämtar mig vilken minut som helst.

 


2010-07-11
00:30:30

First Day Of My Life

Kvällen med Sanna var riktigt trevlig! Så trevlig att kvällen endast blev förevigad på totalt 3 bilder, varav 2 på TV:n. Jag får inte godkänt va? Vi satt och funderade länge över vad vi skulle äta, men tillslut kom vi överens om en köttfärspaj med chili, lök, köttfärs och tacosås + kryddor och till det en god sallad. Maten blev god, även om vi experimenterade lite med kryddning och det, starkt blev det men helt klart gott! Efter middagen satt vi och såg på tv4+, "Titta Han Snackar" och "Saturday Night Fever". Kommentarer om filmerna är överflödiga, nu ska jag sova då Carin hämtar mig halv nio imorgon, vi ska till stallet.

2010-07-10
14:05:14

Carry You Home
Jag är fortfarande i stugan, jag, Arvid och Gustav ska snart åka tillbaka till stan, får väl se vad det blir för middag ikväll. Lite tråkigt att göra middag själv faktiskt, så jag bjöd in min älskade Sanna Bää! Vad det blir får jag väl fundera ut, kanske taco eller kyckling?. Kanske att jag tar några bilder från kvällen också, får väl se. Men nu ska jag hjälpa till att skiva lite tomater.

2010-07-10
00:09:55

I'm Walking on Sunshine

Ikväll har jag, mor och far haft en riktig myskväll. Jag och mamma handlade massa godis och chips på Rosvik som vi nu tjockat i oss till filmen Nyckeln till Frihet, den var riktigt bra! Efter filmen tvingade jag ut Pappa på en båttur i viken då jag verkligen bara kände för att jag behövde fotografera den underbara solnedgången, men nu ska jag nog börja dra mig mot sängen, det är nämligen en dag imorgon också!


2010-07-09
19:45:24

Running In Circles

Äntligen är det helg! För er som är lediga är det väl ingen skillnad, men jag har faktiskt jobbat en vecka nu, tjänat 1260 svenska rikstaler. Bara två veckor kvar nu. Efter jobbet så hämtade Arvid upp mig och vi for tillsammans och hämtade min strejkande moped, som tydligen inte alls strejkat igår då KG hade provat starta den, men den har lite vilja, ibland går det och ibland inte.

Efter att mopeden fått en trevlig uppresa på flaket så for vi till stugan, där bemöttes vi av en smitande katt, en väldigt glad katt och en av katterna har sprungit iväg. Nu är två katter bortsprungna, vi lär väl se Zabo till hösten någon gång antar jag. Men Kajsa, hon följer efter mig vars jag än går. Sötungen min

TILLÄGG: Zabo och Tussi (de två försvunna) sågs senare dagen därpå, vilket var en stor överaskning. Zabo har inte varit borta längre än kanske 1 dag nu på hela sommaren, duktig katt.


2010-07-08
23:04:37

Perfect Now

Middagen hos Ellinor var då tjosankyckling och ris, vilket egentligen heter szechuankyckling. En god middag med trevligt sällskap bestod kvällen av, Calle rullade in en bit efter middagens start. Efter lite bus och stoj och en glasspaus bestämde vi oss för att dra oss mot mig för att se på film och jag utlovade mig även att bjuda på riktig varm choklad gjord på smält choklad, mjölk, vaniljsocker och en liten skvätt grädde, det var gott! Vi såg filmen Elina som handlar om den Finsksvenska tonåringen vars fadern (och hennes bästa vän) dog nyligen och hennes liv tillbaka till skolan där fröken inte är den snällaste och ingen förstår henne. En riktigt söt film som både jag och Elli älskar. Helt underbar är min åsikt, vad tycker du om fimen Elina?

Calle och Ellie efter filmen
Jag är väldigt avundsjuk på Ellies samling!


2010-07-08
22:53:08

Stupid Girls
Vet ni vad jag insåg nu när jag packade upp min väska från helgen? Jag hittade mina två filmer som jag och Evve hyrde för över en vecka sen. Tiden går för fort! Så jag fick lov att gå och betala en förseningsavgift hos Hemma Kväll.. Great. 64 kr fattigare och en liten stänk av dåligt samvete cyklar jag vidare för att äta tjosankyckling och ris hos Ellinor!


2010-07-08
11:59:37

Typisk Nyström-are

Nyströms släkten är allt lite speciell, nästan alla av oss har väldigt lätt för att blöda näsblod vilket hände mig idag. Jag är hemma för lunch och håller på att steka köttbullar och koka makaroner när jag känner hur det börjar rinna från min näsa, jag som ignorerar det lite men sen kommer forsen, blodet bara forsar ur näsan. Jag vet att många överdriver när de säger forsar, men jag gör verkligen inte det! Blodet rann konstant i 20 min, sen fick jag nog och stoppade in en tuss i näsan, dock måste jag byta tuss typ var annan minut.. Nu ca 35 min senare så sätter jag mig och äter med en tuss i näsan, den är dock lite röd.

Hade tänkt ta kort uppifrån på toastolen som är helröd i blod och allting men sen kom jag på att ni kanske inte skulle må så bra av det, + att min kamera kanske skulle bli helröd..Okej där överdrev jag lite hej Ska vänta ut blodet och sen beger jag mig till jobbet igen.. sucksuck. Istället för blodiga bilder så får ni en fin liten bild från en tunnel i göteborg från basketlagets vistelse där i mitten på maj iår, oredigerad å allt! Pusshej 


2010-07-07
21:55:14

Drive, Drive

Jag for som sagt till stallet efter middagen idag. Tog in Funi och Gabriel samtidigt som alltid men denna gång var det lite spänning mellan pojkarna men ingenting hände som tur var. Funi var trött efter att springandes i hagen då Feykir fått komma ut efter sin sjukdom igen och livade upp hela flocken så de visade upp sina fina sidor hela bunten, synd att inte kameran var med.

Gabriel var duktig, tänkte på vad jag och Felicia sa om att ha lösa tyglar så släpper hästen i munnen och slappnar av, det gjorde verkligen Gabriel! Och lyssnade bättre på hjälperna, för att vara Gabriel alltså. Släppte ut pållarna och denna gång gick båda tillbaka till sommarhagen, ingen galopp där inte efter dagens joggingpass i hagen för båda och Gabbes på banan. Moppen ville inte heller starta, jag försökte i kanske 30 min och sen så körde Fia förbi mig och frågade om jag hade problem och om jag skulle få hämtning eller om hon skulle skjutsa hem mig, vilket jag tacksamt sa ja till och ledde tillbaka moppen till stallet. Jag var extremt arg och hade ont i huvudet av ilskan, som inte riktigt släppt än. Mopen H-vete. Nu ska jag sova bort min ilska, godnatt!


2010-07-07
16:25:48

I Made It

Vet ni vad? Satt och läste på NSD's hemsida och där hade de vilka som kommit in på vilket program, och jag kom in på Frilufts. Det ska bli väldigt kul och man får väl hoppas att de andra som är med är roliga människor som man kommer trivas med, för gymnasiet ska faktiskt vara en rolig grej, någonting att minnas! Så nu ska jag fira med lite pytt i panna och mjölk innan det bär av till stallet! Glöm inte att följa bloggen, tryck på plustecknet här bredvid! bloglovin


2010-07-07
16:18:15

I Miss You

Jag vet att jag just nu är en urdålig bloggerska! Men jag har nämligen två hästar att ta hand om heltid mer eller mindre + att jag jobbar mellan åtta och tre. Så nu är jag hemma och har precis kastat in en form med pytt i panna i ugnen och sen ska jag hoppa på min Puch Dakota och köra ut till stallet. Inga bilder kan jag fotografera då jag inte får med mig den på moppen, så det får väl vänta tills jag får skjuts dit nästa gång men jag kan däremot bjuda på en bild på min kusin Frida och hennes häst Twicket som jag fotograferade för ungefär en månad sedan, shit vad längesen, jag måste verkligen fara och träffa henne snart.. 

 


2010-07-06
20:04:18

Alright
Idag tänkte jag ha en lugn och skön dag, att efter jobbet skulle jag gå till Willys och köpa ton med marabouchoklad och ligga i soffan och bara klaga över hur ont jag har i hela kroppen och se på tv hela kvällen. Men Alma hörde av sig till mig och bad mig rida Nellie och Loki och jag kan inte säga nej till att rida, det går bara inte! Jag ringde därför Felicia för att få med mig någon och vi bestämde oss för att rida ut tillsammans, efter en snabbmiddag hemma hos mig. Jag ångrar inte att vi gjorde detta, det var kul även om allting inte var en dans på rosor hela tiden. Trevligt var ordet! Jag visar er ett tjuvkik på hennes favoritmin, puss


2010-07-06
07:36:21

Pain

Mina ben värker
Min rygg värker
Jag hatar feriejobb


2010-07-05
11:36:18

Work Work
Första halvan av dagen avklarad, har krälat runt i fuktiga rabatter, mina knän är genomvåta och skitiga, mina händer torra av allt vatten som torkat.. magen kurrade. Ja ni förstår vilken underbar förmiddag jag har haft. Har precis ätit lite lunch och nu bär det tillbaka igen, tror jag byter byxor och drar på mig regnbyxor så jag kan kräla ännu mera. Efter jobbet bär det av till träsket igen, men nu tickar klockan iväg så det är nog bäst å fara tillbaka, pusshej


2010-07-04
20:03:25

Hard Working Woman

Imorgon börjar jag jobba, 8-15 komunjobb, feels great. Men efter allt det, så ska jag och köpa en ny adapter till mitt minneskort till kameran. Min har nämligen lagt av och jag känner verkligen ett behov av en sådan, det är verkligen en liten lyx i tillvaron! Nu ska jag snart gå och se på en film, kramar!


2010-07-04
14:29:48

JAG KOM MED!

Vet ni vad jag såg nyss? JAG BLEV EN AV FINALISTERNA I FOTOTÄVLINGEN HOS MISSEBONIE.BLOGG.SE! Jag är helt chockad och jätteglad! Jag har absolut inga förväntningar, men att komma med som finalister hos henne gjorde en verkligen varm om hjärtat! Så kolla in här och rösta på de/den bilden/bilderna som du gillar mest, men förhoppningsvis bidrag nr 3 då :')

Detta var mitt bidrag


2010-07-04
10:56:49

Play the Game

kattbus på gården

Satt precis och lekte paparazzi i gräset. Katterna sprang runt i hela trädgården som små vildungar, gömde sig för varandra för att sedan attackera. Snart åker jag hem igen, börjar nämligen jobba imorgon bitti, komunjobb in my heart. Idag lär det säkert bli en lugn dag, när jag kommer hem så måste jag förbereda lite inför jobbet åså, och glöm inte att om du följa min blogg kan du göra det via bloglovin, klicka bara på plustecknet här bredvid bloglovin


2010-07-03
21:40:21

Ingen Tvekan
Postat av: Lisen
Undrar hur ni ska toppa det till imorgon kväll? :)

Igår när jag loggade in fick jag se en trevlig kommentar från min faster som sitter hos mig nu. Vi har precis suttit och ätit kyckling inrullad i parmaskinka till potatis och även idag en god sallad! Så Lisen, vi klarade nog av att toppa gårdagens middag!


2010-07-03
21:38:25

Min Lilla Brandgula Puch Dakota

Dagen har jag mest spenderat på min Puch Dakota känns det som, imorse märkte jag att jag hade missuppfattat en dag, Hanna skulle komma till Luleå idag, och inte imorgon. När jag pratade om det med pappa sa han att jag kunde köra in min moped till stan, vilket jag inte var allt för negativ mot. Jag sa ingenting till någon av dem utan bestämde mig att överraska dem.

Efter drygt 1 timme kom jag fram till Luleå och mötte upp Sanna och Hanna och pratade lite med dem innan jag for in till stan och drog med mig Calle, Elli och Evve på Sub & CO. Bensinslangen började läka så det fick man också fixa, gick på OK och fick hjälp en en söt kille att hitta rätt grejjer. När jag fixat slangen och köpt det jag behövde for jag sedan ut till Bälinge där jag fick skjuts av mamma till träsket. Red Gabriel igen och han blev rädd av en fågel, jag ramlade av men ingen större skada skedd, ett litet skrapsår på armen och fullt med myggbett på axlarna. Men det får man stå ut med när man är bland mygglockande djur. Bjuder på några bilder på Ruben som jag fotograferade under midsommar.


2010-07-02
21:31:02

Vara Vänner
Har precis suttit och ätit en strålande god middag. Oxfilé med färskpotatis och smör blandat med gräslök och en smarrig sallad till det, det rekomenderar jag verkligen! Satt på den nedre altanen med mor och far, Arvid var inbjuden men han hade bättre planer, trodde han ja!

Oxfilé och potatismiddag med mamma och pappa


2010-07-02
15:50:42

Farligt Farligt

Jag och mamma ligger ute och solar och Zabo står bredvid oss.. jag tänker precis sluta mina ögon än en gång när jag ser hur en duvhök dyker ner efter Zabo. Nu är man lite orolig för mina små älsklingar, men jag tror inte det är någon fara egentligen. Men duvhöken dyker verkligen efter katter också.. herregud.


2010-07-02
15:02:00

Gabriel(la)s song
Idag var jag till träsket igen, Funi mådde bra förutom denna hosta som kom tillbaka, dock endast en gång så det var väl att han valde fel eller någonting. När jag myst lite med Funi tog jag ut Gabriel på en liten tur, Gabriel är en 22 årig islandsvalack med klockrena gångarter. Man kan dock säga att han har lite smådålig kondition. Men det blev en kortis med mycket tempoväxlingar och övergångar mellan trav och tölt. En mysig tur!
Men nu skriker solen på mig, det är nämligen sol och varmt ute så jag ska allt gå ut och få mig lite sol på min annars väldigt bleka kropp, men först så bjuder jag på en bild på Gabriel som jag tillfälligt ska ta hand om i veckan.


TILLÄGG; Förlåt ni som missförstod mig, Funi är inte frisk än, men jag vill tro att han är på bättringsvägen i alla fall

2010-07-01
21:39:20

Walking on Sunshine

Var precis ute på en liten fotopromenad i solskenet. Fick även med brorshans katt som släptåg. Han sprang efter mig och om jag gick för fort eller om jag inte var nog snabb, då började han jama och kolla hemåt som om han ville säga "Ska vi inte gå tillbaka snart?" Ursöt katt den där!


2010-07-01
20:40:11

Beautiful

Jag tänkte faktiskt prova ställa upp i ännu en fototävling, bara för att se vad som kan hända. Det är alltid roligt att ställa upp. Det är Ninnis Fotoblogg som håller i tävlingen med ett samarbete med http://johanpixels.se/webbshop/ där man kan vinna ett tre-pack med pop-upp diffusers, om ni inte vet vad det är kan ni läsa hennes artikel som det här

Jag valde i alla fall denna bilden för att den ger mig sommarkänslor, sommarklädda människor med hattar, klänningar eller shorts. Alla klara färger i hav och den gröna fina skogen! Det är verkligen vad denna bild uttrycker.


2010-07-01
19:25:39

Jag Spelar Vanlig

Åt precis en välbehövlig middag, vi fick även nöjet att ha vår kära farmor vid bordet. Taco bjöds och det var verkligen vad jag behövde.


2010-07-01
18:45:43

I Can't Say I'm Sorry
Jag vill inte riktigt be om ursäkt över dålig bloggning i veckan även om en del av mig är hemskt ledsen, men som sagt så har jag haft finbesök från gällivare och har inte riktigt orkat lägga ner så mycket tid på bloggen, även fast vi nästan suttit vid datorn den mesta av våran vakna tid, haha!

Idag åkte hon hem och efter det for jag till Funi som var lite piggare idag, för är hoppningsvis lite på bättringsvägen! Bjuder på några bilder och vill även påminna er om fototävlingarna som jag är med i HÄR & HÄR.

Funi kliar YmirMin söta evelina! :)
Ber om ursäkt för att de är oredigerade, mitt photoshop har lagt av..


2010-07-01
02:00:24

Nattbloggning
Shit vad jag börjat blogga om nätterna nu, jag skyller det på kära Evelina som ligger i sängen bredvid tror jag!
Idag har det i alla fall varit väldigt tråkigt väder, men vi trotsade vädergudarna genom att köpa glass och bada i viken som iofs var väldigt kall så benen domnade av, men nu är årets första dopp taget i alla fall. Senare ikväll så for vi in till stan för att se Eclipse, jag kan inte erkänna mig vara något jättejättefan av filmerna, böckerna är härliga och filmerna är väl helt okej. Men en riktigt rolig upplevelse att se på bio! Nu ska jag somna till åskan som mullrar över våra huvuden. Godnatt!

Labradorvalp 8 veckor
ber om ursäkt för texten på bilden, inga bilder på datorn förutom de till hemsidan då jag ej har tillgång till hårddisken när jag är i stugan