Adina Nyström

2011-10-29
16:43:55

F$#% £O$!

Åh så arg jag blir!! Idag fotograferade jag Sussie & Djarfur i solskenet, blev ett par superfina bilder som jag verkligen såg fram emot att redigera och maila till henne. Sedan hänger sig Lightroom så jag tänker radera hela katalogen för att sedan importera in bilderna igen. Men då väljer jag Radera från Disk och inte bara Radera. Därför raderas bilderna helt från datorn och inte bara från katalogen. Idiot. När jag nu dessutom läser runt på internet står det att bilderna ska hamna i papperskorgen när man väljer radera från disk. Tror ni de gjorde det? Nej.

Så här less är jag nu, än mer less än vad jag var när jag stukade tummen i våras (när denna bilden är tagen)


2011-10-25
13:19:00

Se det snöar

I lördags kom de första snöflingorna för iår i Luleå. Så himla mysigt att jag bara var tvungen att gå ut och prova fota! I vinter måste jag försöka mig på att fånga de stora snöflingorna som kan falla. Det är så vackert. Har det snöat hos er än?2011-10-24
12:55:00

Alice In Wonderland

Hatter: Have I gone mad?
Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


Jag vill ha vinter


2011-10-23
09:23:36

2 år ♥

Idag är det på året 2 år sedan jag började rida Funi regelbundet. Jag var bara en liten tjej som inte visste mycket då, men jag fick ändå chansen att rida Funi. Och tänk vad jag har lärt mig! Tack Kristin för att jag får chansen att rida din häst! ♥


2011-10-21
16:54:43

Illa.

Jag ringde precis Elli. Hon svarade inte på de första 4 pipen så jag skrev på facebook (samtidigt som tonerna gick fram) "Caalling u!!" och då hör man efter ett par extra toner på andra sidan luren "Oj! Jag såg att du skrev att du ringde mig på facebook!!". Nu har det gått för långt. Haha, lilla gumman!


Elli & Gubben ♥


2011-10-15
00:24:18

Don't stop believin'

Förlåt för att bloggen kommer lite i andrahand just nu. Men de senaste dagarna har bestått av träningar, Funi och sötsaksförbud. (Jag har faktiskt klarat 3 dagar nu - YAY!) Idag har jag till och med fått rida för Atli. Det var ett tag sedan men man blir alltid så inspirerad! Nu känner jag att jag har någonting att jobba med de närmaste veckorna, åh! Jag vill bara åka ut med en gång och rida igen, och igen, och igen!


2011-10-11
20:08:38

Godisförbud

Nu ska jag göra ett nytt försök att bota mitt sockerberoende. Denna gång har jag dragit in mamma och pappa i det för att minska risken att det finns godis, glass, chips och fikabröd i huset. En månad utan någonting, kommer jag klara det tror ni?


2011-10-04
19:46:48

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag, just denna dagen har jag orienterat i spöregn, ridit i solsken och övertalat mor min att baka hennes himmelska bullar! Allting har gått toppen och mitt liv leker, om man nu inte tänker på att jag ska pallra mina heldöda ben till Hälsans Hus för att träna basket i hela nittio minuter. Nittio minuter?! Normalt sett är det någonting jag längtar efter, men just nu hade jag sååå mycket mer gärna gått och lagt mig i soffan för att se på Glee och äta kanelbullar.. Stark blir jag i alla fall(..)!


Läskar er med två bilder på mammas än sålänge ogräddade bullar (visst är formarna underbara föresten?)