Adina Nyström

2012-02-25
10:51:00

Tur att han är söt

2012-02-24
10:46:48

Vi bestiger Kebnekajse


Det blev en del filmvisningar nu. Men här är någonting som är mer mänskligt. I höstas besteg min klass Kebnekajse, här är videon från vår helg i bergen! Enjoy, och om ni får chansen att bestiga Kebne eller bara vara på fjällstationen, ta den! Det är en häftig upplevelse med otroligt vackra vyer. Bilder kan inte till fullo beskriva hur vackert det är där uppe.

2012-02-23
19:48:21

DRÖM
Alltså, fyfasen så härligt! Jag sitter och ryser här i min fåtölj. Sedan att det tog 2 timmar att gå upp och att ett enda felsteg leder till dödens död behöver vi ju inte tänka på. Men alltså, vilken dröm att vara med om ett sådant äventyr. Förstår ni hur blodet rusar när man hoppar där? Jag som tycker att det är läskigt att vandra på höga höjder i Äventyrshallen, hoppa från en planka till en annan som är en meter bort, endast tio meter upp i luften. Shit. Jag skulle ju aldrig våga, men vilken känsla att göra det alltså!

2012-02-22
21:13:38

We're Playin' Basketball


Här om dagen tog jag en sväng förbi Stadsön och Gammelstad för basketmatch och middag hos en kompis. Att fota basket var det allt för länge sedan sist, men tre bilder blev det i alla fall. Livet rullar på, eller det springer fram. Snart är det sportlov och då hinner jag förhoppningsvis ta fram kameran lite oftare. Jag längtar!

2012-02-10
16:39:17

Kändishästen

Min bild på Funi hittade jag hos ponnysanning.se när de tipsade om islandshästbloggar igår, kul!

Det var så trevligt att kika in på bloggen idag när jag helt plötsligt såg att jag hade haft massvis med besökare och ett par kommentarer. Trots att jag inte skrivit här på en hel månad. Nästan två. Jag driver just nu hästbloggen fyrbentaspringare.blogg.se tillsammans med Evelina vilket tar upp mycket tid så det är därför adinis.blogg.se ligger lite lågt. Ska dock försöka publicera lite bilder från vardagen lite oftare här. Är ni däremot intresserade av min hästvardag så kan jag hänvisa er till fyrbentaspringare.blogg.se istället, där jag skriver om Funi och hästeriet.
Kram, vi kanske hörs lite mer frekvent snart igen? :)