Adina Nyström

2011-11-28
22:41:41

Drömmar = verklighet?

Inatt drömde jag att stugan brann ner. Jag var ensam i stugan, sitter och redigerar bilder eller läser bloggar mest troligt. Helt plötsligt ska jag hämta en tröja då det är lite kyligt. När jag öppnar garderoben ser jag att det brinner men jag tänker bara "Ärsh, jag fixar det sen", tar ut min tröja och går tillbaka till datorn. När jag är färdig går jag för att släcka elden men det är försent, den har redan tagit sig ordentligt.

Vad betyder drömmen? Att jag skjuter upp allting? Säkert. Skolan, vänner mm hamnar lite efter nu när jag tränar så mycket. Haha, ett alarm att ta tag i livet kanske? Brukar ni drömma drömmar som berättar någonting liknande?
Att jag dessutom såg Final Destination nyss gör inte saken bättre, den handlar om en kille som drömmer/får visioner över vad döden har i åtanke. Usch.


2011-11-22
16:10:26

Föreställning med sång och dans - Nordnytt


Nu snart är det dags för premiären på Kulturens hus! Här kan ni se inslaget från Nordnytt, tisdag den 29 november är det dags! Är du sugen på att komma? Kika in på Kulturens hus och beställ, 80:- per biljett

2011-11-17
12:09:24

Lilla fröken duktig

Så var det ju detta med att vara duktig då. Detta skulle jag ha gjort idag;
1. Springa mellan 8-9
2. Leta efter min cykel mellan 10-12.30
3. Kolla på de nya Midurjackorna och bestämma vilken storlek mellan 12.30-13.00
4. Vara på skolan 13.00 för lunch och sedan lektion. 

De två första gick inte så bra, mamma tog cykeln så att cykla till Universitetet gick inte så bra, sedan att jag sov tills klockan var 10 gjorde att jag inte kom ut och sprang heller... Jag satsar på att klara 2/4 saker idag åtminstone. Tänk om jag klarat att göra allting idag. Imorgon ska jag ut och springa


2011-11-15
18:19:40

Belief

Alltså, jag är nog inte riktigt klok alla gånger. Jag pratade ju om att jag skulle börja göra läxorna igår om ni kommer ihåg? Tja. Jag gjorde inte så mycket fysik i alla fall. Istället hittade jag spikmattan, en kär vän hörde av sig via text, böckerna låg i min famn men inte mycket hände. Trots det gick det ganska bra på provet idag - eller man ska inte ropa hej än. Jag hoppas dock lite på ett IG bara för att jag ska fatta att man måste plugga för att få bra betyg. Knäpp..? Ja.

Bättre att gå för att se Glee istället. Man tränar åtminstone lite engelska på det viset..? heh


2011-11-14
16:23:43

Mitt nya liv
Idag börjar mitt nya liv. Jag har ett mål att börja springa själv 2 gånger i veckan för att förbättra min kondition. För när jag får bättre kondis kommer motivationen till basketen öka och när jag springer och tar ut mig mår jag bättre. Och då kommer allt förbättras. Jag ska även försöka mig på att bli bättre på läxorna. Så det är väl bara att börja med att plugga till fysikprovet som är imorgon. Tyvärr så förstår jag inte så mycket. Fysik är svårt!


Och jag har dessutom börjat twittra, som en del av mitt nya liv. Heter enlitenskit där

2011-11-13
22:30:08

Hejdå Pixbox!

Kikade in i skräppostsmappen på min mail för att se så jag inte missat någonting viktigt som fastnat där när min blick föll på ett brev som heter: "Pixbox Stänger" så jag var bara tvungen att gå in och läsa det. Där stod det att man kan ladda ner sina bilder som man vill spara om man har bilder som betyder mycket. Så om du har ett pixbox-konto med massa betydelsefulla bilder har ni på er till den 30 november innan Pixbox enbart blir ett minne. Lite tråkigt ändå, Pixbox var trots allt någonting åtminstone jag använde mycket på den tiden. 
Det var ganska mysigt med ett sådant fint avsked ändå, det kändes ganska personligt - brevet som de skrev. Tack Pixbox för alla år! ♥


Jag och min bästavän Eddie en vinter, kanske vintern 2007? (bild precis nedladdad från pixbox)


2011-11-10
22:02:50

Vinn Iphone/ipad

Hihi, Phoneart har en tävling där man kan vinna en iphone och ipad. Man kan ju alltid prova, men sen att det är ca 8500 delningar gör väl att chansen att vinna minskar drastiskt. Men någongång borde ju turen vara min?


2011-11-10
16:22:47

Äntligen

Försökte ni tänka som jag skrev i tisdags? För nu är det i alla fall torsdag - jag vet själv inte hur det gick till. Veckan har verkligen kännts lång, men nu när den väl börjar gå mot sitt slut känns det som om den knappt har börjat. Är det inte konstigt? Nä, jag förstår ingenting just nu.

Föresten så var det frost ute inatt, och den har klarat sig hela dagen - äntligen kanske vintern är på ingång!

2011-11-08
14:13:00

Någonting som lättar upp i höstmörkret

Visst känns det lite hemskt att skolan har börjat igen efter höstlovet? Men jag kan skriva in några positiva saker som gör att vi blir lite gladare igen:

1. Det är endast 6 veckor till jullovet (Tänk dig, ungefär 4½ höstlov - det går jättefort!)
2. Vi hade kunnat haft skola som på universitetet
3. Om tre veckor är det första advent
4. Snart kommer kylan och snön - och då lättas mörkret upp lite och livet känns inte lika tungt

Känns det bättre nu? Om inte kan ni ju läsa om hur man får veckorna att kännas kortare HÄR


2011-11-06
22:50:53

Evelina & Frosti

Min favoritbild på Evelina & Frosti från min tredagarsvisit i Gällivare under lovet ♥ Lovet har varit bra, jag har permanentat håret (!!), varit med vänner och ridit en massa! Var även och red hos Carro i Råneå också, kanske kommer någon bild från det också snart :)


2011-11-03
22:55:23

A new look

Kan någon gissa vad jag har gjort? Jag kan ge er en ledtråd; Det har någonting med håret att göra


Åh så jag saknar sommaren! Men vintern är också bra - när det väl kommer snö dvs.