Adina Nyström

2012-05-05
13:05:04

Rädda ditt hjärta
Denna texten är direkt kopierad av Julia Mjörnstedt, tänkte bara skänka lite värme till er alla en dag som denna. Ni kan läsa mer på Julias blogg

Vi förvånas ofta över folks beteende. Vi höjer ögonbrynen, skakar på huvudet o undrar vad personen i fråga egentligen håller på med. Ofta handlar det om elakheter, om hårda ord, om slag mot hjärtat. För hur kan en människa aktivt försöka göra en annan människa illa?

Så läste jag en text.
En text som förmodligen räddat mitt hjärta flera gånger. En text som förklarar det självklara – vi vill att folk ska känna för oss. Det värsta som kan hända är att folk ser oss eller tänker på oss o inte känner någonting.

Jag tänker på de bråkiga killarna på ungdomsgården. Som ville blir kramade, älskade, sedda – men visste inte hur. Som istället slogs, gjorde sönder saker, kallade folk namn. Bara för att inge någon slags känsla. Bara för att veta att vi andra kände för dom.

Jag tänker på förhållanden som tar slut. Där känslor försvunnit, där man säger hej då. Där människor, i rädslan för att bli bortglömda, hellre gör sig hatade än ignorerade. Vi vill att människor ska känna för oss. Men vi vet inte hur.

Läs texten o låt den rädda ditt hjärta också.

”Man vill bli älskad,
i brist därpå beundrad,
i brist därpå fruktad,
i brist därpå avskydd och föraktad.
Man vill inge människorna någon slags känsla.
Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.”


Kommentarer:

Nu har jag skapat en grupp för oss som har bloggar där vi skriver om Islandshästar/Islandshästvärlden och även för dom som vill läsa bloggar om Islandshästar. Gå gärna med!

2012-05-15 @ 22:47:02

Gillar verkligen bilderna i din header! :)

2012-05-21 @ 19:40:47
#3: Fillippa

Vi ska skapa en topplista för islandshästbloggar baserat på statisitk mm. ALLA med islandshästblogg går in och skriver sin mailadress i detta inlägg. Hade hjälpt oss i jakten på att samla ALLA islandshästbloggar oerhört mycket! http://tennisryttarna.blogg.se/2012/november/sveriges-storsta-islandshastblogg.html#comment

2012-11-14 @ 08:59:00
#4: Frida

Tycker din blogg är jätte fin! och att du ska fortsätta blogga!

Svar: Tack så jättemycket, vi får se, jag slänger in lite inlägg då och då. Bland annat kommer det upp ett snart om min julresa till USA där vi träffade på lite alligatorer osv. Om du vill kika :)
Adina Nyström

2012-12-25 @ 23:54:06
#5: alexandra

Naww så fin häst i headern! :)

Svar: Tack så jättemycket! Han är tyvärr i hästhimlen nu sedan 6 månader tillbaka. Världens underbaraste var han. ♥
Adina Nyström

2013-01-09 @ 18:14:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: